Let’s have fun in...

 
 

Feest! Nu al meer dan 6 Miljoen kijkers!

Sinds het opstarten, op 1 september 2010, van onze Youtube videokanalen hebben we het ongelooflijke aantal bezoekers van meer dan 6 miljoen inmiddels overschreden. Dat is natuurlijk een feestelijke gewaarwording en een blijk van waardering waaruit wij de moed putten om door te gaan met het verzamelen van al deze geweldige momenten uit vakantie tv


SalouFest op RTL

Bekijk hier de door RTL Duitsland gemaakte verslaggeving over het jaarlijks terugkerende SalouFest. Verdeeld over twee weken komen er meer dan 6000 Engelse studenten eventjes de bloemetjes buitenzetten.


Hete Kussen uit Salou

De “Hete Kussen uit Salou” Tapes zijn gevonden. Vanaf nu kun je deze voor Salou baanbrekende serie van 6 delen hier bekijken!

Je kunt ze bekijken op Youtube dan is ieder aflevering in 4 delen.


Dat is waar het hier om draait. Wij van SalouTV hebben alles wat er de afgelopen decennia, en nu, op de Nederlandse TV over Salou en andere badplaatsen aan de middelandse zee is uitgezonden, bij elkaar gebracht. Ook zullen we achtergrond informatie bij de opnamen verzorgen.Daarnaast hebben we het exclusieve materiaal van de Costa Media Group ook weten te bemachtigen. Deze jongens hebben de afgelopen jaren Spanje van alle kanten op Video gezet en daar een aantal leuke compilaties van gemaakt. Meest tot de verbeelding sprekende productie zijn natuurlijk de Crazy Costa Tapes.

Video Archief:Hete Kussen uit Salou

VTM / RTL4


Salou Bastards

Crazy CostaTMF Fiësta

TMFDoor ‘t Lint

SBS6


Life is a Beach

V8‘t is hier Fantásties

RTL4Mental Theo on the Road

TMF


Salou Experience

SalouTVDe Busstemming

SolmarStrippen in Salou

Nikki Safari


Salou Beach Club

JMP Productions


Nieuw!:

BNN in Salou 2013

De Busstemming

Costa! Making off...

Mental Theo Salou Specials

Music Clips Salou


Binnenkort:

Costa De Film

Costa De Serie

Eurotourist PoolParties

Saloureünie

Zaalvoetbal Salou


Wishlist:

TMF Summerbase Salou

Blind Match Salou


 

De vakantiesite met ballen...